Kamperen met comfort in lodgetenten

Bent u gek op kamperen omdat u het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur bent? Maar wil u toch nog een bepaalde luxe niveau als u aan op vakantie bent? Kies dan voor één van de lodgetenten die wij bij Landrijk De Reesprong op ons terrein hebben staan. Luxe en comfort gegarandeerd, terwijl u toch dicht bij de natuur bent en binnen enkele minuten door de bosrijke omgeving kan wandelen. Op onze camping kunt u meerdere lodgetenten vinden die allemaal zijn voorzien van een zeer hoog niveau van comfort. Er is werkelijk niets waar wij niet aan gedacht hebben. Wat denkt u bijvoorbeeld van een volledige keuken, een gemeubileerde woonkamer en meerdere slaapkamers. Lodgetenten combineren het beste van twee werelden. Door de prachtige aankleding en de vele voorzieningen in uw tent heeft u namelijk het gevoel dat u in een hotel bent, terwijl u toch echt op een camping staat! De landelijke omgeving in Twente heeft bovendien veel te bieden, zowel op het gebied van recreatie als in dichtbij zijnde steden waar u heerlijke kan winkelen en bijvoorbeeld een bioscoop bezoeken. Daarna kan u weer lekker terugkeren naar de lodgetenten in de heerlijke rustige omgeving van onze camping om te genieten van de prachtige natuur op en rondom ons terrein. Voor jong en oud is er genoeg te beleven op Landrijk De Reesprong. Voor de kinderen zijn er uiteraard genoeg voorzieningen om ze lang te vermaken, terwijl er voor iedereen prachtige fiets- en wandelroutes zijn uitgestippeld. Door het comfort van de lodgetenten weet u zeker dat u nooit lekkage of andere narigheid door het weer heeft. De tenten zijn gemakkelijk warm te krijgen in de wat koudere periodes, terwijl in de warmere tijden ze absoluut meer koelte bieden dan een verblijf in de stad. Met lekker weer kunt u lekker buiten de tent zitten op een van de picknicktafels en met wat kouder weer zit u heerlijke warm binnen met al het comfort dat u zich maar kan wensen. Beleef een onbekommerde vakantie in een van onze lodgetenten in de prachtige omgeving die de regio Twente u te bieden heeft.

Kies voor een onbekommerde vakantie in een van onze lodgetenten

Voor een heerlijke vakantie in eigen land bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Door de vele mogelijkheden die wij bieden bent u gegarandeerd snel verkocht aan bijvoorbeeld de lodgetenten. In de directe omgeving van onze accommodatie is bovendien zeer veel te zien en te doen. Het mooiste is dat genieten van de natuur u helemaal niks hoeft te kosten! De hele dag vermaak in het bos of op het veen is een goedkope en toch prachtige manier om de dag door te brengen en kan op een steenworp afstand van onze lodgetenten. Meer activiteiten bij ons in de buurt zijn onder andere:

  • Op een kleine afstand van ons park kunt u veel musea en andersoortig informatief vermaak vinden. Voor jong en oud zeker een geslaagde dagbesteding.
  • Sport mogelijkheden. Onder andere een paintball park en een ijsbaan kunt u vinden bij ons in de buurt. Maar ook andere sporten zoals tennis en zelfs waterskiën kunt u doen op een klein stukje rijden van de lodgetenten.
  • Zowel in Twente als net over de grens in Duitsland zijn er veel mogelijkheden tot het bezoeken van een pretpark of dierenpark. Wat is er nou fijner dan een dag met kinderen één van deze parken te bezoeken.
  • In de buurt zijn ook voldoende mogelijkheden tot het volgen van workshops. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koken of tuinieren, maar ook een wijnproeverij is een van de mogelijkheden.
  • Uiteraard zijn er in de omgeving ook meer dan genoeg restaurants, barretjes en cafés te vinden om heerlijk te eten. Hoewel in de uitstekend uitgeruste keuken van onze lodgetenten ook een prachtige maaltijd te bereiden is, is het natuurlijk lekker om je soms helemaal te laten bedienen.

Geniet van rust en luxe en de Twentse natuur

De ideale manier om er even helemaal tussenuit te zijn en toch geen zeer grote uitgaven te doen is door lekker in eigen land op vakantie te gaan. U zult verrast zijn door de mogelijkheden die er liggen in eigen land. Er is voor veel mensen nog zo veel te zien in Nederland dat u ook nergens anders heen hoeft om een heerlijke vakantie te hebben. Door te kiezen voor een uitvalsbasis in een van onze lodgetenten heeft u bovendien een heerlijke comfortabel verblijf zonder dat nadelen van een hotel maar met de voordelen van een camping. Door er even helemaal uit te zijn kunt u na de vakantie weer vol frisse moed naar uw werk. Lodgetenten zijn de ideale manier om dicht bij de natuur te zitten met u hele gezin, of lekker samen met uw partner. In de omgeving is zoals u heeft kunnen lezen zeer veel te doen, dus ook als het minder lekker weer is om buiten te zijn heeft u ongetwijfeld een mooie dag met veel invloeden en ervaringen. Kies daarom voor lodgetenten op ons Landrijk, u hoeft zelf bijna niks meer mee te nemen om toch lekker een luxe campinggevoel te krijgen. Voor meer informatie kunt u ons uiteraard bereiken op onze site, maar ook telefonisch zijn wij bereikbaar. Op onze site staat meer informatie over de tarieven en verschillende mogelijkheden die wij bieden. Twijfel dus niet maar boek de lodgetenten voor uw vakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn