Koop biologische producten van Happy Goat

Niks is zo lekker als producten die vers zijn en op een biologische manier en met viel liefde zijn gemaakt. De geitenkaas van Happy Goat voldoet aan al deze voorwaarden en is daarom een product wat u echt geproefd moet hebben. In alles wat wij met ons bedrijf Happy Goat maken staat het welzijn van mens en dier centraal, daarom gebruiken wij alleen biologische producten en komt alle melk die wij gebruiken om de geitenkaas te maken van dieren die een goed leven hebben en genoeg ruimte hebben om binnen en buiten rond te lopen. De melk voor de kaas van Happy Goat komt van twee zorgboerderijen in Rhenoy. Op deze zorgboerderijen krijgen mensen met een zorgvraag, wat er op neer komt dat ze een bepaalde fysieke of geestelijke beperking hebben, een baantje aangeboden waarbij ze veel zaken leren en zorgen voor de dieren. Dit combineert dus op een slimme manier twee diverse doelen. De dieren krijgen veel aandacht en zorg en liefde van mensen die op andere plekken lastig een dagbesteding kunnen vinden. Zo is de productie van Happy Goat geitenkaas dus goed voor mens en dier. Op de grootste van de twee zorgboerderijen wonen ook een aantal mensen met een zorgvraag zodat ze in een fijne omgeving kunnen wonen en altijd dicht bij de dieren zijn. De liefde en aandacht proeft u zeker in de producten van Happy Goat, die alleen maar natuurlijke ingrediënten bevatten. Naast geitenmelk maken wij bij het productieproces alleen maar gebruik van vegetarisch stremsel en zuursel en in enkele varianten zitten biologische kruidenmengsels. U weet dus altijd zeker dat er alleen maar natuurlijke producten in de geitenkaas van Happy Goat zit en dat er veel liefde en tijd gestoken is in het produceren. De drie verschillende soorten die wij verkopen zijn allemaal smeerbaar zodat ze bijvoorbeeld op brood kunnen, maar ze zijn ook heerlijk bij een borrel op bijvoorbeeld een stokbroodje of een toastje. De naturel versie van Happy Goat is bovendien ook zeer handig om te gebruiken in diverse recepten.

Heerlijke producten en eerlijke productie door Happy Goat

Natuurlijk is het zeer belangrijk dat iets op een goede manier is geproduceerd en dat het op een zo milieuvriendelijk mogelijk manier gemaakt is, maar het is daarnaast uiteraard ook zeer belangrijk dat het lekker is. Daarom hebben wij uitvoerig over het exacte recept nagedacht en zijn de producten die wij verkopen naast heel eerlijk ook erg heerlijk. Omdat wij van Happy Goat alles vers maken en verkopen proeft u dat het product nog heerlijk romig en goed smeerbaar is. Er zitten geen conserveringsstoffen in en andere rare e-nummers die veel mensen om diverse redenen proberen te vermijden. Wij van Happy Goat hebben op dit moment drie verschillende smaken die wij verkopen aan zowel particulieren als (biologische) supermarkten. Dit zijn:

  • Naturel
  • Groene kruiden
  • Honing-vijg

Daarnaast kan het goed zo zijn dat er in de toekomst meer smaken bij komen. Wij proberen met de producten van Happy Goat namelijk het enthousiasme voor het prachtige product dat geitenmelk en geitenkaas is op te wekken. Als u het nog nooit heeft gehad dan is het zeker een aanrader om een keer te proberen. De smaak is veel lichter en romiger dan veel andere kazen en het is bovendien omdat er weinig aan is toegevoegd een stuk gezonder dan sommige andere soorten fabriekskazen. Op de website van ons bedrijf Happy Goat kunt u alles lezen over hoe wij onze producten maken en wat er allemaal in zit. Wij hebben niks te verbergen en zijn daarom heel open over de ingrediënten en de gang van zaken op de boerderijen waar de melk vandaan komt. Als u een goed en eerlijk product zoekt dat bovendien overheerlijk is dan is het zeker aan te raden om de producten van Happy Goat eens te proberen.

Lees alles over ons bedrijf op onze site

Binnenkort komen onze producten op diverse verkooppunten te liggen, maar wilt u nu al op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen dan kunt u op onze site vriend worden van Happy Goat. Als u zich hiervoor inschrijft dan maakt u meteen kans op een heerlijk proefpakket met onze producten. Ook kunt u op onze site alles lezen over de keurmerken die wij hebben ontvangen. Dit is onder andere het SKAL keurmerk wat u de garantie geeft dat alles wat wij maken en verkopen voldoet aan de eisen voor biologisch eten. Op onze site staan ook veel recepten met geitenkaas, dus als u inspiratie zoekt om onze producten te verwerken in een heerlijk gerecht, dan moet u zeker eens op die pagina’s op onze site kijken. Omdat de producten van Happy Goat vegetarisch, biologisch en bovendien glutenvrij zijn zullen vele mensen smullen van de gerechten die u er mee kunt maken. Als u suggesties voor recepten heeft of andere vragen wilt stellen over ons bedrijf of onze producten dan kunt u via onze site ook gemakkelijk contact met ons opnemen. Meer informatie over de verkooppunten en bestelmogelijkheden volgt binnenkort, dus zorg er voor dat u de site tegen die tijd weer eens bekijkt of word vriend van Happy Goat om niks te missen. Onze missie om mensen te laten zien dat het ook anders kan. Niet alles hoeft snel en zo goedkoop mogelijk worden gemaakt als dat ten koste gaat van mens en dier. Wij hebben aandacht voor het totaalplaatje.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn