Maak je kind blij met de mooiste kinderauto’s

Cars4kids - Kinderauto’sBen je een liefhebber van auto’s? Mag je graag naar autoprogramma’s kijken en vind je het heerlijk om over auto’s te praten? Dan is het niet raar dat je zelf ook een mooie auto op de oprit hebt staan waar je elke dag weer met veel plezier in rijdt. Heb je daarnaast ook nog kinderen en wil je graag een zelfde liefde voor auto’s in hun aankweken, dan zijn daar verschillende methodes voor. Vroeger, in iets minder voortvarende tijden, kon je je kinderen speelgoedautootjes geven. Kleine replica’s van echte automerken. Matchbox was het meest bekende merk voor speelgoedauto’s. Kinderen konden dan autootjes sparen en er mee spelen. Als de kinderen wat ouder werden dan waren er echt model auto’s. Deze auto’s zijn nog steeds erg populair onder volwassenen als verzamelobjecten. Ze zijn dan ook niet echt om mee te spelen en niet erg handig voor kleinere kinderen. Je had ook skelters, maar dit waren in die tijd niet echt auto’s. Een skelter is een skelter, een soort fiets op 4 wielen en niet een miniatuur auto. Dat soort auto’s bestond in die tijd nog niet. Als je in deze tijden je kinderen een passie voor auto’s wil meegeven dan kun je ze kinderauto’s geven die lijken op echte auto’s. Het mooie hieraan is dat je ze luxe wagens kunt geven waar je zelf niet eens geld voor hebt. Je kind kan in de meest geweldige kinderauto’s rondrijden zonder te trappelen. De auto’s rijden namelijk op een accu. Dus het is bijna een volwaardige auto, ziet er uit als een echte Audi of Porsche en rijdt met een heus gaspedaal. Wat wil je nog meer? Je kind zal binnen een mum van tijd verliefd worden op auto’s en als je kinderen later ouder zijn, dan kun je dankzij deze kinderauto’s langdurige gesprekken voeren over auto’s. Dus je kunt echt twee vliegen in één klap slaan, want natuurlijk maak je je kinderen enorm blij met kinderauto’s waarin ze kunnen rijden, maar tegelijkertijd wakker je een passie aan waar je later zelf nog veel profijt van kunt hebben. Het is net als met voetbal. Als je zelf een voetballiefhebber bent, dan zorg je ervoor dat je kind op voetbal gaat, zodat je later met je kind over voetbal kan praten. Dat is toch een van de redenen waarom je kinderen neemt. Zo ook met auto’s. Kinderauto’s zijn ideaal om een liefde voor auto’s te kweken en het is voor je kind ook gewoon geweldig om een auto te krijgen waarin hij/zij echt kan rijden en die er ook echt uit ziet als bijvoorbeeld een:

  • Jeep
  • Porsche
  • Mercedes
  • Audi
  • Ferrari
  • Politiewagen
  • BWM
  • Lamborghini

Kinderauto’s van nu voor kinderen van nu

Als de auteur van deze tekst kind was geweest in de huidige tijd, dan is het zeker dat hij enorm blij zou zijn geweest met een elektrisch auto. Wellicht zijn kinderen meer verwend in deze tijden, maar als dat zo is, dan moeten ouders daar ook gebruik van maken. Het kan best zijn dat voor de kinderen van nu kinderauto’s niet zoveel indruk maken vergeleken met een kind van 20 jaar geleden. Maar het is ook zo dat kinderauto’s die je met elektrische motor in beweging kunt brengen elk kinderhart toch wel even sneller moet laten kloppen. Zeker als je slim bent en je kind eerst een skelter geeft, of kleine auto’s waar je kind mee kan spelen. Op die manier is je kind al blij met auto’s en als je dan ook nog eens begint met kinderauto’s dan is je kind natuurlijk helemaal niet meer te houden. Het heeft allemaal te maken met de opbouw. Als je kind op 4-jarige leeftijd direct kinderauto’s zou geven, dan weet je kind niet beter dan dat zoiets normaal is. Daarom zijn kinderauto’s voor volwassenen van nu ook zo absurd, want we kunnen ons niet eens voorstellen dat we vroeger in echte kinderauto’s rond zouden kunnen rijden. Het is net als met tablets en smartphones. Kinderen van nu weten niet beter dan dat zulke dingen bestaan. Als je ze dus direct vanaf het moment dat ze kunnen lopen kinderauto’s geeft, dan weten ze niet beter dan dat het hebben van kinderauto’s normaal is. Bouw het daarom rustig op. Maak je ze bekend met subtiele vormen van speelgoed. Geef ze het verlangen, de droom, om in een echte auto te kunnen rijden en geef ze op dat moment kinderauto’s cadeau.

Waar kun je kinderauto’s kopen?

Zoals je alles tegenwoordig online kunt kopen, zo kun je kinderauto’s ook gemakkelijk online bestellen. Via de website cars4kids.nl kun je verschillende soorten auto’s kopen. Auto’s met accu’s maar ook auto’s met trappers en tevens kun je er fietsen kopen voor zowel jongens als meisjes. Dus voor allerlei soorten van vervoersmiddelen kun je bij cars4kids terecht. Je kunt er ook terecht met verschillende soorten budgetten. Sommige luxe auto’s zijn aan de prijzige kant, maar je kunt er ook auto’s vinden die gekocht kunnen worden met een meer beperkt budget. Het is natuurlijk ook een verschil wat de prijs betreft als je kiest voor een auto met accu of een auto met trappedalen. Je kunt alle artikelen die je wilt bestellen gewoonweg toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je direct afrekenen. Betalen kun je veilig en vertrouwd regelen via bijvoorbeeld iDEAL. De bestelling wordt daarna zo snel mogelijk en zonder verzendkosten verzonden naar je adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn