Pendeldeuren

Labex - PendeldeurenHebt u onlangs een nieuwe vestiging geopend? Hebt u een fabriek, een supermarkt of misschien wel een slagerij? Dan is er vaak sprake van een overgang tussen winkelvloer en magazijn. Of van koeling naar winkel of warmere verwerkingsplaats. Hoe dan ook, u kunt wel een goede afscheiding gebruiken en dat is nu net wat wij van Labex leveren. In bovengenoemde voorbeelden raden we het u aan om voor pendeldeuren te kiezen. Pendeldeuren zijn als het ware grote klapdeuren zodat u er tegen aan kunt lopen of ze eenvoudig met uw voeten dan wel handen open kunt duwen. Mocht u dus veel spullen in uw handen hebben dan kunt u er tegenaan duwen of uw heup er als het ware ingooien. Dat klinkt u hopelijk als muziek in uw oren. Het kan dan ook absoluut geen kwaad om eens op onze website te kijken. Naast pendeldeuren hebben we nog vele andere type deuren die we zelf maken. Op die manier kunnen we ook specifieke bestellingen aanpassen en dus deze pendeldeuren geheel op maat maken. Het ene pand is immers het andere niet dus voordat we de pendeldeuren komen afleveren zal er nog een heel proces van maatwerk aan te pas komen. Ook voor het meten komen we graag langs zodat onze professionals meteen weten wat voor vlees ze in de kuip hebben en tevens uit welk materiaal uw muren bestaan zodat we de pendeldeuren zo kunnen aanpassen dat ze na de levering direct zonder moeite geplaatst kunnen worden. Dit gehele proces kunt u dan ook prima aan ons overlaten. Wilt u liever wel zelf de pendeldeuren plaatsen na ontvangst? Dan is dat ook zeker mogelijk, daar doen we absoluut niet moeilijk over. Hopelijk hebben we u al een beetje nieuwsgierig gemaakt. Als dat het geval is dan kunt u deze tekst verder lezen en vervolgens eens rond gaan kijken naar de pendeldeuren en overige type deuren op labex.nl.

Pendeldeuren bestelt u bij Labex

Pendeldeuren vindt u overal. In supermarkten maar ook in grote bouwmarkten en productiehallen waar vrachtwagens, heftrucks en meer van dat soort type voertuigen af en aan naar binnen en naar buiten rijden. Het gebruik van deze deuren is dan wel zo handig want zelf voertuigen kunnen ze zonder moeite en zonder de pendeldeuren te beschadigen openen. Ook hieruit begrijpt u wel weer hoe belangrijk het is om uw wensen en maten door te geven. Het is immers zo dat de pendeldeuren die u in een winkel gebruikt veel kleiner zijn en ook het materiaal hoeft minder dik te zijn ten opzichte van pendeldeuren die gebruikt worden in grote productiehallen. De pendeldeuren bestaan vooral uit dik en stevig rubber zodat ze slijtvast zijn en wel tegen een flinke stoot kunnen. Doordat we ze zowel in het zwart als ook in het wit leveren is er ook kleur technisch gezien voor ieder wat wils. Maar kiest u voor deze transparante deuren want daarmee voorkomt u een hoop ongelukken. U kunt nu immers zien wat er aan de andere zijde van de deur gebeurt. Het is maar net waar u de pendeldeuren voor wilt gebruiken maar we mogen wel vol trots stellen dat ze beide kanten open kunnen gaan. Daarmee hebt u niet alleen het voordeel dat u er altijd tegen aan kunt duwen als u uw handen vol hebt of er met een voertuig doorheen wilt rijden, ook kunt u er de temperatuur in beide ruimtes een beetje mee regelen. Het houdt namelijk warmte of koude binnen, geheel naar uw wens. En ten slotte kunnen we ook niet onbenoemd laten dat deze pendeldeuren vergrendelbaar zijn en dat draagt bij aan de veiligheid in de nacht. Dit zijn deuren die, als ze eenmaal op slot zitten, moeilijk te openen zijn. Dit zijn de vele voordelen van dit soort deuren maar dat is nog lang niet alles. Op de site ziet u wat u er nog meer mee kunt doen dus wacht niet langer maar laat u ook door de foto’s en de aanvullende informatie overtuigen. Wist u trouwens dat de pendeldeuren ook weer vanzelf sluiten? Niets automatisering en dus ook geen onnodige stroomkosten. Tel uit uw winst en investeer slechts eenmaal in dergelijke deuren en wel door ze bij ons te bestellen!

We hebben een keur aan verschillende deuren in ons assortiment

Hebt u verder nog vragen over ons, de pendeldeuren of de manier van bestellen of contact opnemen? Dan helpt de site u al een eind op weg. Wilt u meteen met ons in contact komen dan raden we het u aan om ons tijdens kantooruren eventjes op te bellen of door ons een e-mail te sturen. Langskomen kan natuurlijk ook als u daar de tijd voor hebt. We zijn gevestigd in Enschede, op de site vindt u onze precieze locatie en een handige kaart. We hebben op de website de diverse deuren onderverdeeld in allerlei handige categorieën. Dit zijn:

Ook qua diensten zijn we van alle markten thuis. Zo komen we niet alleen de deuren afleveren, ook kunnen we ze installeren, repareren en overig onderhoud aan de deuren verrichten. Zo af en toe is het immers wel verstandig om de deuren te keuren en wie kunnen dat beter doen dan het bedrijf dat ze aanvankelijk had geïnstalleerd? Vergeet dit dan ook niet en belt u ons geregeld op voor onderhoud.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn