Rhododendron online bestellen

Rhododendron-bestellen.nl - RhododendronAls u een beetje geïnteresseerd bent in planten en bloemen dan heeft u vast wel eens van de rhododendron gehoord. Hoewel de associatie met deze naam vaak één of enkele planten oproept, is het eigenlijk zo dat de rhododendron een volledig geslacht is binnen het plantenrijk. Dit komt er op neer dat het een soort subgroep is waaronder vele verschillende soorten planten vallen. Op onze website rhododendron-bestellen.nl kunt u vele verschillende soorten van dit plantengeslacht vinden en deze handig en snel online bestellen. Als u op zoek bent naar een specifieke soort die u nergens kan vinden dan raden wij u zeker aan om eens een kijkje te nemen op onze website. Door onze specifieke kennis van dit plantengeslacht kunnen wij u vaak helpen de geschikte rhododendron te vinden. De meest populaire plantensoorten die onder de rhododendron vallen zijn onder andere de Roseum Elegans. Deze plant bloeit zeer mooi met grote roze bloemen en is daardoor een geliefde plant om te kopen bij zeer veel mensen. Ook is het zo dat deze specifieke rhododendron een zeer lange bloeitijd heeft. U kunt er dus zeker lang van genieten als dit pracht exemplaar eenmaal in bloei staat. Een andere populaire rhododendron is de zogenaamde Cunningham’s White. Zoals de naam als ietwat verklapt bloeit deze plant met prachtige grote witte bloemen. Mooi is ook dat dit exemplaar van de familie ongeveer anderhalve meter kan worden, wat voor veel tuinen een ideale hoogte is. Zo neemt deze buitenplant dus niet de hele tuin in beslag maar is hij toch zeker prominent aanwezig. Wanneer de bloei begint, rond de maand mei, zult u zich kunnen vergapen aan de prachtige elegante witte bloemen van deze topplant. Een andere zeer populaire soort is de Grandiflorum. Deze bloem heeft u vast wel eens gezien in een van de vele Nederlandse tuinen waar deze geplant is. Het grootste voordeel van de Grandiflorum is dat deze zeer snel groeit en mooie grote bloemen heeft die bekend staan om hun prachtige paarse kleur. Uiteraard hebben wij naast deze bestsellers nog veel meer verschillende rhododendrons in de aanbieding op onze site. Om de prijzen hoeft u het in ieder geval niet te laten.

Goedkoop een prachtige rhododendron kopen

Waar u in veel winkels helaas ook voor andere zaken dan alleen de plant moet betalen is dat bij onze website zeker anders. Wij hoeven geen dure panden te huren en hebben niet zoveel personeel en apparatuur nodig als normale winkels. Hierdoor kunnen wij onze producten goedkoper aanbieden. Als u dus op zoek bent naar een prachtige rhododendron, maar u wilt hier niet de hoofdprijs voor betalen, dan is onze website zeker een aanrader. Naast de lage prijs is het ook handig dat u bij ons gewoon in kan typen wat u zoekt en binnen enkele momenten een overzicht heeft van de producten die u zoekt. U hoeft dus niet uren te zoeken in een tuincentrum om de rhododendron die u wilt te kunnen vinden. Naast de populaire soorten die hierboven al genoemd zijn hebben wij nog vele andere mooie planten voor u te koop staan. Een kleine selectie van de verschillende soorten die wij hebben is als volgt:

  • Nova Zembla. Deze rhododendron heeft grote helder rode bloemen en kan wel 2,5 meter worden.
  • De prachtige gele bloemen zijn het handelsmerk van deze plant. Handig is dat deze plant amper hoeft te worden gesnoeid.
  • Deze soort van de rhododendron heeft mooie oranjeachtige bloemen en is zeer gemakkelijk in het onderhoud.
  • Deze versie heeft gebundelde witte bloemen met een donkerrood/bruinachtige kern.

Daarnaast hebben wij talloze andere soorten te koop. Voor het complete overzicht kunt u het best even op onze website kijken. Daar kunt ook zeer eenvoudig besluiten om één of meerdere planten te bestellen. Veel van onze producten zijn in diverse hoogtes te koop, u kunt er dus zelf voor kiezen hoe groot de plant is die u besluit te bestellen. Ook verschilt de kleur van de bloemen vaak, dus als u op zoek bent naar een bepaalde kleur om uw tuin helemaal af te maken en op te vrolijken dan kunt u deze bij ons vinden.

Uitstekende service op maat

Wij houden graag rekening met uw wensen als u besluit om bij ons een rhododendron te bestellen. Laat het ons daarom weten als u vragen of opmerkingen heeft en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan om alles op te helderen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om de planten te laten bezorgen maar u kunt er ook voor kiezen om ze zelf op te halen. Het is bij ons zeer voordelig om grote hoeveelheden planten in één keer te kopen, dus als u zelf bezig bent een grote tuin op te knappen of werkzaam bent als hovenier dan kunt u bij ons zeer voordelig een grote lading bestellen zodat u in één keer vele planten in huis heeft. Het is bij ons ook mogelijk om een hovenier in te schakelen om de door u bestelde producten te laten planten. Wilt u dus uw tuin verfraaien door het plaatsen van een rhododendron dan kunt u gerust contact met ons opnemen om ze in de grond te laten zetten. U heeft er dan zelf geen werk meer van, maar u kunt wel genieten van een zeer fraaie tuin. Op onze site kunt u meer informatie vinden over de verzorging van de rhododendron.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn