Plastic zakken, voor ieder wat wils!

Bent u op dit moment zoekende naar een nieuwe leverancier die u aan de juiste plastic zakken voor uw producten kan helpen? Wilt u graag wat geld kunnen besparen op verpakkingsmateriaal of is er een andere reden waarom u over wilt stappen? Hoe dan ook, het is heel goed dat u op onze website bent beland. Bij vendrigpackaging.nl bent u namelijk aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende soorten en maten plastic zakken. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Wij zijn van alle markten thuis en durven daarom gerust te zeggen dat wij geen nee te koop hebben op dit gebied. Bovendien hanteren wij lage tarieven, zodat u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Dankzij Vendrig Packaging zult u in staat zijn om vele euro’s te besparen op plastic zakken. Dat is natuurlijk altijd een welkome besparing! Wacht daarom niet langer en begin vandaag nog met besparen op al uw verpakkingsmaterialen. Dat zal u beslist geen windeieren leggen. Wij hebben naast voordelige plastic zakken namelijk ook:

  • Draagtassen
  • Afvalzakken
  • Buisfolie
  • Gripzakjes
  • Kratzakken
  • Puinzakken
  • Afzuigzakken
  • En nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Breng dus vandaag nog een bezoekje aan onze webshop en sla er uw slag!

Wilt u ook de beste plastic zakken hebben?

Als u met Vendrig Packaging in zee gaat, dan profiteert u van topkwaliteit van de bovenste plank. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld met onze plastic zakken en zullen dit ook bij u niet doen. En dit komt niet alleen doordat wij de meest hoogwaardige plastic zakken leveren, die lang meegaan en niet snel kapot gaan, maar ook door onze geweldige service. Wij leveren uw bestelling namelijk al de volgende dag af bij u op kantoor. Voorts zorgen wij voor een gratis verzending naar Nederland en België vanaf 75 euro. Hebt u interesse in onze producten als particulier? Dat kan, want bij ons kunt u ook kleine hoeveelheden bestellen, zonder overigens duur uit te zijn. Alles is mogelijk! Wilt u als zakelijke klant bij ons komen winkelen? Ook dan bent u van harte welkom. Als u dat prettig vindt, kunt u via onze site gemakkelijk een offerte aanvragen voor de plastic zakken, zodat u meteen ziet hoe veel u kunt besparen. Bij ons is de klant nog echt koning!

Ook voor al uw accessoires

Het leveren van de allerbeste plastic zakken is voor ons niet genoeg. Bij Vendrig houdt ’t niet op en wij grossieren dan ook in allerlei handige accessoires voor het verpakken van goederen en kleinere producten. Wat dacht u van sealapparaten, zodat u met gemak grote objecten kunt verpakken in folie? Of wat dacht u van verpakkingstape en banden, om de zakjes  mee dicht te maken? Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils. Als u voor ons kiest, dan kiest u dus voor een regelrechte totaaloplossing, waar u echt wat aan heeft. Heeft u een wikkeldispenser of een tapedispenser nodig? Ook die hebben wij voor u op voorraad. Kortom, bij ons zult u altijd vinden wat u zoekt. Wij zijn dus niet alleen uw vertrouwde en betaalbare partner in het leveren van plastic zakken, maar ook denken wij graag met u mee over wat u verder nog nodig heeft om uw producten goed te kunnen verpakken. Veiligheid en representativiteit staan daarbij hoog in het vaandel. Heeft u nog vragen over onze producten of diensten? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn