Help je kind ontwikkelen met peuterspeelgoed

‘Al spelenderwijs leert men’. Deze uitspraak kent iedereen en het is een uitspraak die volledig waar is. Volwassenen kunnen via spelletjes van alles leren, maar het zijn vooral jonge kinderen die spelenderwijs allerlei basisfuncties onder de knie krijgen. Als een kind wordt geboren, dan is het nog volledig hulpeloos. Daarna is het niet zo dat het kind na het passeren van zijn of haar 4de levensjaar opeens van alles kan. Het kind kan van alles, omdat het dat tijdens de eerste 4 jaar van zijn leven heeft geleerd. De volgende 4 jaar zal het nog meer leren en dat leerproces stopt eigenlijk nooit. Alleen zal het later niet meer over de basisfuncties gaan, maar over de hogere functies. Je kunt een volwassene instructies geven, maar dat is lastig met peuters. De concentratiespanne van een peuter is erg beperkt en een peuter heeft ook nog niet het geestelijke vermogen om instructies te begrijpen en uit te voeren. Daarom kun je een peuter beter een plezier doen met peuterspeelgoed. Kinderen leren bijvoorbeeld hun motoriek te beheersen via het peuterspeelgoed waar ze mee spelen. De bewegingen van de vingers worden alsmaar meer verfijnd en dit komt omdat kinderen met allerlei speelgoed in de weer zijn. Als een kind met duplo aan het spelen is en hij/zij wil een poppetje in een wagen plaatsen, dan vergt dat heel veel van zijn vingers. Via trial en error komt een kind er vaak uit zichzelf wel achter hoe het werkt. En oefening baart kunst natuurlijk. Dus Peuterspeelgoed is zeer goed voor de ontwikkeling van je kind. De vraag is dan wat voor soort peuterspeelgoed je moet kopen. Het hangt er een beetje vanaf hoe oud je peuter is. Een peuter ontwikkelt zich snel dus het babyspeelgoed is al heel snel niet meer toereikend. Houdt de wensen en de vaardigheden van je kind dus goed in de gaten en koop het peuterspeelgoed dat bij je kind hoort. Voor inspiratie kun je terecht op zippytoys.nl. Hier vind je allerlei speelgoed voor zowel baby’s als peuters. Verder kun je er ook speelgoed vinden voor oudere kinderen, dus je bent bij zippytoys altijd aan het juiste adres.

Het assortiment van zippytoys.nl; van peuterspeelgoed tot bordspellen

Als je gaat shoppen, dan wil je in ieder geval de keuze hebben uit verschillende artikelen. Als je een winkel binnenloopt met alleen maar hamers, dan is dat niet zo handig als je ook andere artikelen nodig hebt. Diversiteit en een ruim aanbod zijn dus kwaliteiten waar een winkel over moet beschikken. Daarom is het verstandig om peuterspeelgoed te bestellen via zippytoys.nl. Je vindt er niet alleen verschillende soorten peuterspeelgoed, maar ook allerlei ander speelgoed en artikelen voor kinderen. Hierbij kun je denken aan:

  • Fietsen
  • Bordspellen
  • Kinderspellen
  • Puzzels
  • Boeken

Het is dus een zeer complete webwinkel waar je van alles kunt kopen voor je kinderen. Daarnaast is het ook erg fijn om te bestellen via een webwinkel, want daarmee kun je veel geld besparen. Webwinkels zijn vaak een stuk goedkopere dan fysieke winkel en dit is voor winkels waar je kinderspeelgoed kunt kopen niet anders.

Online bestellen via zippytoys.nl

Je kunt al het peuterspeelgoed eenvoudig bestellen via de website. Rechtsboven op de pagina vind je de bekende winkelwagen. Hier kun je alle artikelen die je wilt bestellen aan toevoegen. Daar kun je dus ook een overzicht vinden van het peuterspeelgoed dat je al hebt toegevoegd. Als je tevreden bent over de selectie, dan kun je meteen verder gaan met betalen. Dit kan uiteraard gewoon met iDEAL of een andere online betaalmethode.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn