Een gezellig bedrijfsuitje in Overijssel beleef je met outdoorunlimited.nl

outdoorunlimited - bedrijfsuitje overijssel

Als je op een kantoor werkt, dan moet je er af en toe ook eens uit. Nu kun je naar de bioscoop gaan of de kroeg, maar dat is vrij saai en altijd maar hetzelfde. Het is dan ook leuker om eens heel iets anders te doen. Zo kun je bijvoorbeeld een heel actief bedrijfsuitje in Overijssel plannen. Als je overdag samen in de buitenlucht actief bent, dan levert dat hele andere interacties op dan overdag op kantoor of ’s avonds in de kroeg. Dat is positief, want zo kun je je collega’s op een hele andere wijze leren kennen. Misschien praat je nooit echt met Kees op kantoor behalve over het weekend, maar het kan best zijn dat je Kees op een hele andere manier leert kennen als jullie samen op de mountainbike door de Twentse bossen crossen. Dat is dan ook de kracht van een bedrijfsuitje in Overijssel. We hadden het hierboven al even over mountainbiken. Dit is inderdaad één van de activiteiten die je kunt doen via outdoorunlimited.nl. Veel van de activiteiten vinden plaats is het activiteiten park in Twente. Twente leent zich natuurlijk perfect voor een bedrijfsuitje in Overijssel, want het is een schitterend natuurgebied. Mountainbiken over de bestraatte weggetjes is leuk, maar het is natuurlijk veel leuker om echt door de modder te crossen. Verder kun je via outdoorunlimited.nl allerlei verschillende activiteiten doen. Hierbij kun je denken aan:

  • GPS tour
  • Touwtrekken
  • Boogschieten
  • Blindemanstouw

Uiteindelijk is de activiteit een soort kapstok waaraan je de gezelligheid kunt hangen. Als je een bedrijfsuitje in Overijssel wilt plannen, dan is het je doel om een zo gezellige mogelijke tijd te beleven samen met je collega’s. Gezelligheid komt je natuurlijk niet aanwaaien, dus je zult daar iets voor moeten verzinnen. Een activiteit waarbij je echt actief bezig moet zijn werkt vaak heel goed, want mensen worden door inspanning vaak wat losser. Als je bijvoorbeeld een sprintje trekt, dan komt er adrenaline vrij en als je na die sprint opeens voor een groep mensen komt te staan, dan voel je je een stuk beter op je gemak. In groepsverband is een beetje adrenaline dan ook ideaal. Mensen voelen zich wat gemakkelijker, mensen worden wat meliger en zo komt de groep nader tot elkaar. Een dergelijk bedrijfsuitje in Overijssel is dan ook perfect om de teambuilding te versterken. Verder is het voor kantoormedewerkers zeker niet verkeerd om even lekker gek te doen in de buitenlucht. Het lichaam is actief en je krijgt de nodige frisse Twentse lucht binnen. Een bedrijfsuitje in Overijssel scoort dan ook op meerdere vlakken veel punten.

Boek snel een bedrijfsuitje in Overijssel via outdoorunlimited.nl

Wil je meer weten over de mogelijke bedrijfsuitjes in Overijssel, kom dan eerst eens langs op de website van outdoorunlimited.nl. Hier kun je zelf alvast inspiratie opdoen. Je kunt de site ook doorsturen naar je collega’s en zo samen een leuke activiteit uitzoeken. Zodra je eenmaal weet wat je wilt, dan kun je via de site een datum prikken, maar je kunt uiteraard ook even bellen en de details met een medewerker van Outdoor Unlimited doorspreken. Mocht je vragen hebben of wil je een speciaal arrangement samenstellen, dan is het altijd beter om even te bellen. Mailen kan natuurlijk ook.

Ook voor andere uitjes kom je naar outdoorunlimited.nl

Outdoor Unlimited is er natuurlijk niet alleen maar voor een bedrijfsuitje in Overijssel. Zo kun je ook je vrijgezellengeest regelen via dit bedrijf. Maar ook een familiedag is natuurlijk hartstikke leuk om dat eens in de buitenlucht te doen. Dus als je een bedrijfsuitje in Overijssel wilt plannen of een vrijgezellenfeest, kom gerust langs!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn