Telefoonnummer van Ohra zo gevonden! Klik hier

Heeft u een verzekering afgesloten bij de bekende verzekeraar Ohra? Of bent u juist geĆÆnteresseerd in een van de vele verzekeringen die deze in 1925 opgerichte maatschappij aanbiedt? Wellicht heeft u een vraag over pakketten, of wilt u een schade melden. In al deze gevallen bent u misschien op zoek naar het juiste telefoonnummer. Ohra heeft ook een website waarop informatie vermeld staat, maar soms wilt u graag persoonlijk een medewerker spreken en meteen uitsluitsel krijgen over de kwestie die de reden vormt waarom u op zoek bent gegaan naar het telefoonnummer. Ohra biedt heel veel verschillende soorten verzekeringen aan en is ook nog actief op het gebied van beleggen. Wat is dan in uw geval het juiste telefoonnummer? Ohra is een gevestigde en betrouwbare aanbieder van onder andere:

 • zorgverzekeringen
 • woonverzekeringen
 • reisverzekeringen
 • aansprakelijkheidsverzekeringen
 • annuleringsverzekeringen
 • rechtsbijstandverzekeringen
 • overlijdensrisicoverzekeringen
 • opstalverzekeringen
 • autoverzekeringen
 • caravanverzekeringen
 • lijfrenteverzekeringen
 • hondenverzekeringen
 • kattenverzekeringen
 • motorverzekeringen
 • ongevallenverzekeringen
 • inboedelverzekeringen

Heeft u een van deze verzekeringen bij Ohra en wilt u hier graag informatie over door te kiezen voor een telefoonnummer? Ohra is in dat geval te bereiken via het nummer 026-4004040. Hiervoor betaalt u het lokale tarief en eventuele kosten van uw mobiele telefoon. Met allerlei soorten vragen kunt u terecht bij dit telefoonnummer. Ohra heeft ervaren medewerkers klaarzitten om uw vragen te beantwoorden. U kunt hen bereiken tussen 8:00 en 18:00 van maandag tot en met vrijdag, doordeweeks dus. Op zaterdag kunt u tussen 9:00 en 15:00 gebruik maken van dit telefoonnummer. Ohra geeft haar medewerkers op zondag een dagje rust. Mocht u om een of andere reden bovenstaand nummer niet willen draaien, of heeft u geen tijd om dit lastige nummer in te toetsen, dan kunt u deze maatschappij ook heel gemakkelijk bereiken via een ander telefoonnummer. Ohra is namelijk ook opgenomen in het bestand van Nl-Contact.nl, een handige website dat u in contact kan brengen met vele belangrijke bedrijven in ons land, zoals verzekeringsmaatschappijen en creditcard maatschappijen, via hetzelfde telefoonnummer. Ohra kunt u ook op deze manier bereiken, door te kiezen voor 0900-0700. De kosten voor het gebruiken van dit nummer zijn 80 cent per minuut. Dit is een erg gemakkelijke manier om met deze bekende verzekeringsmaatschappij in contact te komen. Wilt u meer weten over bovenstaand telefoonnummer? Ohra heeft op haar website nog wat meer informatie staan. Wilt u weten of u voor andere vragen terecht kunt op een ander telefoonnummer? Ohra heeft namelijk ook andere soorten producten, of het kan zijn dat u belt met een ander soort vraag. Lees daarom verder in de volgende paragraaf over de situaties waarin u kunt kiezen voor een ander telefoonnummer. Ohra is namelijk van alle markten thuis.

Op zoek naar ander telefoonnummer van Ohra? Lees hieronder verder

Ohra staat vooral bekend als zorgverzekeraar, maar zoals u hierboven heeft kunnen lezen, is deze maatschappij ook op allerlei andere gebieden actief. Bent u verzekerd bij deze verzekeringsmaatschappij voor uw zorgkosten en heeft u vragen over uw declaratie of de betaling van deze kosten? Dan kunt u kiezen voor een ander telefoonnummer. Ohra is voor deze gevallen te bereiken op 026-4004000. De openingstijden waarop u kunt spreken met een deskundige medewerker zijn iets ander voor dit telefoonnummer. Ohra is voor zulke vragen over zorgkosten namelijk te bereiken op werkdagen, dus maandag tot en met vrijdag, tussen 8:30 en 17:30. Omdat veel mensen een zorgverzekering hebben bij deze maatschappij, kan het op bepaalde momenten tijdens de dag moeilijk zijn om contact te krijgen via dit telefoonnummer. Ohra is op werkdagen vooral op maandagochtend en aan het einde van de middag, zo tussen 16:30 en 17:30, moeilijk te bereiken. Dit is waarschijnlijk omdat mensen in het weekend naar hun zorgzaken kunnen kijken en dan meteen op maandagochtend wat duidelijkheid willen. Wie dat niet lukt, zal na werktijd aan het einde van de dag proberen contact op te nemen met dit nummer. De verzekeraar probeert ervoor te zorgen dat u binnen 60 seconden contact heeft met een medewerker als u belt met bovenstaand telefoonnummer. Ohra biedt u echter na 5 minuten wachten, dus als het bijzonder druk is, de mogelijkheid om een voicemail in te spreken via dit nummer. Ohra doet er alles aan om te zorgen dat u dan zo snel mogelijk door een van de medewerkers wordt teruggebeld. Als het even kan is het verstandig om rekening te houden met de ‘drukke tijden’ als u belt met dit telefoonnummer. De verzekeraar kan u dan sneller van dienst zijn.

Nog een opmerking over financiƫle pakketten en andere verzekeringen

Bij Ohra is het ook nog eens mogelijk om naast de bovengenoemde verzekeringen een WIA Overheid of Onderwijs of een WIA Zorg en Welzijn overeen te komen. Ook kunt u bij deze verzekeringsmaatschappij terecht voor beleggen of een deposito, het afsluiten van een pensioenrekening, lijfrenterekening, uitkeerrekening of spaarrekening. Heeft u vragen over een van deze producten? Dan kunt u kiezen voor een algemeen nummer. Ohra is voor zulke vragen te bereiken op 026-4004040, of via Nl-Contact.nl, op 0900-0700. Meer informatie kunt u ook lezen op de website van deze handige site. U vindt deze door te klikken op: http://nl-contact.nl/klantenservice/ohra/. Online kunt u ook meer informatie vinden over de pakketten van deze verzekeraar door te gaan naar hun eigen website. Bovendien kunt u meer over Ohra te weten komen via Google+, Twitter en zelfs Facebook. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om deze bekende verzekeringsmaatschappij te bereiken als u vragen heeft over uw verzekering, of als u een nieuw product bij Ohra wilt afsluiten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn