Autobedrijf Bennie Wilmink voor schadeherstel

Benniewilmink - Autobedrijf Bennie WilminkBent u op zoek naar een garage om bijvoorbeeld ontstane schade te laten repareren? Dan bent u bij autobedrijf Bennie Wilmink zeker aan het goede adres. Overweegt u de schade te laten beoordelen en maken door autobedrijf Bennie Wilmink? Dan krijgt u te maken met een scala aan voordelen. Een deel van de voordelen:

  • Per direct vervangend vervoer
  • Hulp bij het invullen van het schadeformulier
  • Hulp bij het aanmelden van de schade bij uw verzekeringsmaatschappij
  • Supersnel herstel van uw auto
  • Maar liefst 4 jaar garantie op herstelde delen

Klinkt u dit al zeer prettig in de oren, dan wilt u natuurlijk ook de rest van de voordelen te weten komen. Hiervoor kunt u het beste even kijken op de website Benniewilmink.nl. Dat is de website van autobedrijf Bennie Wilmink. Wilt u gelijk een afspraak maken voor uw vervoersmiddel, dan vindt u hier ook de contactgegevens. Laat uw wagen vakkundig repareren zodat u snel weer veilig de weg op kunt. Maak daarom vandaag nog een afspraak bij autobedrijf Bennie Wilmink.

Uw auto is in goede handen bij autobedrijf Bennie Wilmink

U kent het misschien wel. U was net lekker aan het genieten van uw vrije dag. Op uw gemakje bent u uit bed gekomen en eerst maar eens een kop koffie gezet. Dat heeft u nodig om de dag goed op te kunnen starten en zoveel mogelijk helder te kunnen zijn. Vervolgens haalde u de krant uit de brievenbus om het belangrijkste nieuws te weten te komen. Dat is uw vaste ochtendritueel op een dag als deze. Daarna besloot u om boodschappen te gaan doen. Normaal gesproken pakt u daarvoor de fiets, maar deze keer leek het u fijn om meerdere boodschappen ineens te kunnen halen. Zo zou u voorkomen dat u later in de week nogmaals naar de supermarkt zou moeten. Aan het einde van de dag wilde u nog even langs autobedrijf Bennie Wilmink, om een afspraak te maken voor de jaarlijkse APK. De rest van de week zou hectisch en druk worden, dus u zou optimaal gebruik gaan maken van uw vrije dag. De heenweg ging prima. De lucht was blauw en de zon scheen uitbundig. Het was een prachtige dag en niets leek u in de weg te staan om hier van te gaan genieten. U parkeerde uw wagen in een parkeervak bij de supermarkt en ging boodschappen doen. In de supermarkt kwam u diverse bekenden tegen, waar u even een kort praatje mee maakte. Het waren mensen die u al eventjes niet had gezien, dus er was het één en ander bij te kletsen. Het duurde lang bij de kassa. U was duidelijk niet de enige die had besloten om op dat moment veel boodschappen in te gaan slaan. U troostte u met de gedachte dat u straks weer buiten zou staan en de rest van de dag lekker bezig kon zijn met genieten. Met uw volle winkelwagen reed u de supermarkt uit en parkeerde deze aan de achterkant van de auto. Ondertussen merkte u een behoorlijke deuk en krassen op aan de zijkant van uw wagen. Deze zaten er duidelijk nog niet toen u eerder die dag vertrok vanaf huis. U schrok ervan en baalde gelijk vreselijk. Het leek erop dat de degene die naast u geparkeerd stond de schade had berokkend. Gelukkig kwam de eigenaar van die auto al vrij snel naar buiten en heeft u alles netjes af kunnen handelen. Nu was het zaak om gelijk maar even door te rijden naar autobedrijf Bennie Wilmink. Dit is eigenlijk uw vaste adres wanneer er iets aan de hand is met uw bolide. De experts van autobedrijf Bennie Wilmink helpen u altijd bijzonder goed. U wist zeker dat de mensen van autobedrijf Bennie Wilmink een duidelijke indicatie zouden kunnen geven van de kosten qua herstel. Een geluk bij een ongeluk was dat u al eens eerder te maken heeft gehad met schade. Via de site van autobedrijf Bennie Wilmink heeft u op een eerder moment al gelezen wat te doen bij schade. Zo heeft u dankzij de tips van autobedrijf Bennie Wilmink altijd een fototoestel in de auto liggen. Hiermee kunt u bij ontstane schade gelijk foto’s maken. Dit doet u overigens het liefst met de mobiele telefoon, maar deze heeft u niet altijd bij de hand.

Hulp bij invullen van het schadeformulier

De voorgaande keer hebben de specialisten van autobedrijf Bennie Wilmink u uitstekend geholpen met het invullen van het schadeformulier. Het was de eerste keer, dus u wist niet precies hoe zo’n formulier ingevuld moest worden. Ook deze keer zou de schade moeten worden gemeld bij de verzekeraar. Daar zat u niet bijzonder om te springen, maar het was nou eenmaal nodig. Gelukkig is autobedrijf Bennie Wilmink bekend bij alle verzekeraars. Uiteraard kreeg u, evenals de vorige keer, vervangend vervoer mee. Wel zo fijn, want anders zou u niet meer thuis kunnen komen. U had de auto nog vol liggen met boodschappen en deze zouden ook natuurlijk eerst uit de bolide geladen moeten worden. Met gemengde gevoelens keerde u daarna weer huiswaarts, maar u wist in ieder geval dat de schade geregeld zou gaan worden. Ook een volgende keer zult u weer gebruik gaan maken van de diensten van autobedrijf Bennie Wilmink. U hoopt uiteraard dat een volgende keer u niet meer met schade zult zitten, maar dat u een afspraak zult maken voor een volgende APK of een grote beurt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn