Zorg voor een avond die je nooit meer vergeet met een professionele goochelaar

Goochelaarjordi - GoochelaarHoe zorg je voor een schitterende avond? Hoe maak je een avond onvergetelijk? Dit zijn grote vragen en door zulke grote vragen te stellen krijg je hoogstwaarschijnlijk geen bevredigend antwoord. Een avond hoeft niet onvergetelijk te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar het zou toch raar zijn als je familie partijtje, je verjaardag of je zakenuitje tot iets onvergetelijks moet worden. Hoe zit het dan met de wereldreis die je hebt gemaakt? De eerste liefde? De eerste keer dat je in staat was om je fiets te besturen? Zijn dat geen onvergetelijke momenten en kan een feestje zich werkelijk meten met die momenten? Hoe spectaculair het ook is? Waarschijnlijk niet. Wat je dus wil is niet zozeer een onvergetelijk feestje, maar een noemenswaardig feestje. Een feestje of een partijtje waarbij de mensen het goed naar hun zin hebben en met een tevreden gevoel naar huis gaan. Dat is een veel realistischer doel en daardoor dus ook veel makkelijker te bereiken. Met die onvergetelijke doelen kun je uiteindelijk alleen maar teleurgesteld raken. Beter is het om die onvergetelijke momenten te beperken tot je trouwerij en je kinderen en dergelijke. Voor een feestje kun je beter iets lager richten. Passend entertainment voor een passend evenement. Zo kun je met een goochelaar al heel snel een juiste sfeer creëren vol vermaak, vertier en gezelligheid. Een goochelaar is als het ware een warme deken over elk feestje. Waar je zonder goochelaar op elkaar bent aangewezen en een ‘goed’ gesprek, kun je mét een goochelaar je aandacht richten op iets anders dan je gezellige buurman. Het is dan ook vaak een welkome afleiding om iets van entertainment in de kamer te hebben. Met een goochelaar heb je constant de anticipatie van de volgende truc. En met een interactieve goochelaar heb je ook nog eens te maken met de anticipatie van de reacties van de mensen in het publiek, inclusief de mogelijke reactie van jezelf. Je weet immers nooit wie de goochelaar selecteert als tijdelijke assistent. Met een goochelaar weet je dus zeker dat je zelf en je gasten een vermakelijke tijd zullen hebben. De tijd gaat een stuk sneller en je bent minder afhankelijk van je gasten zelf. Met mensen in een groep is het immers altijd maar afwachten of het allemaal wel soepel verloopt. Je hebt een gangmaker nodig en een goochelaar is een gangmaker pur sang.

De beste goochelaar vind je via goochelaarJordi.nl

Als je een goede goochelaar wilt regelen voor je feestje, dan is het zeer verstandig om eens een kijkje te nemen op de site van goochelaarJordi.nl. Jordi is in te huren voor verschillende evenementen. Hierbij kun je denken aan:

  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Kinderfeestjes
  • Beurzen

Mocht je een ander soort feest willen organiseren met een goochelaar dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Je kunt gewoonweg even contact opnemen met Jordi en hem direct vragen naar de mogelijkheden. Jordi is erg flexibel en in principe kan hij zijn toverkunsten overal uitvoeren. Jordi is wat dat betreft een ras artiest. Hij heeft al 20 jaar ervaring en weet wat er bij komt kijken wanneer je een goede show wilt neerzetten. Jordi is dan ook het meest in zijn element als flexibele tafel goochelaar. Als tafel goochelaar loopt hij tussen de tafels door en voert ter plekke aan tafel zijn trucs uit. Hierbij is er altijd een gezonde dosis interactie met het publiek. Met de nodige humor en flair dartelt Jordi door het publiek en met zijn vingervlugge vingers schudt hij bijna letterlijk de ene na de andere truc uit zijn mouw. Je weet dan ook niet wat je ziet en je valt van de ene verbazing in de andere. Als je een indruk wil hebben hoe het er allemaal uit ziet als je een goochelaar inhuurt, dan kun je op de site allerlei beeldmateriaal vinden van de shows die Jordi al heeft gegeven. Bij het bekijken van deze filmpjes krijg je meteen al de kriebels in je maag en het is dan ook zeer waarschijnlijk dat je Jordi zo snel mogelijk in wilt huren. Het is gewoon leuk! Kinderen vinden het leuk, maar volwassenen vinden het net zo prettig. Je voelt je weer even kind als je je verbaasd afvraagt hoe Jordi het toch contant weer voor elkaar krijgt. Wat dat betreft is een goochelaar een uitstekende keuze om je feestje bijna onvergetelijk te maken.

De vele redenen waarom je zou moeten kiezen voor Jordi

Als je nu nog altijd aan het twijfelen bent, dan zijn er nog een stuk of wat praktische overwegingen die misschien helpen om je over de drempel te brengen. Zo is Jordi een ervaren goochelaar. Dat betekent dat hij de trucs bijna automatisch uitvoert en op die manier dus veel tijd en ruimte overhoudt om het publiek te vermaken. Hij heeft ook de nodige humor en zijn zelfvertrouwen en ervaring maken dat hij heel goed in staat is om de mensen te vermaken. Hij is ook in staat om aan te voelen wat het publiek verwacht en kan daar gemakkelijk op in spelen. Een ander voordeel is dat hij bij je langskomt zonder extra reiskosten of iets dergelijks. Dat is dus een stukje service naar de klant toe. Tot slot krijgt Jordi vrijwel alleen maar positieve reacties. Dus je weet bijna 100% zeker dat je een topavond gaast beleven als je gebruik maakt van zijn toverkunsten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn