Houten balkontafel

Lekker buiten zitten op je balkon? Dat gaat beter met een houten balkontafel! Wat is er nou lekkerder dan bij mooi weer ‘s avonds na werktijd te genieten van een hapje en drankje op je balkonnetje? Of in het weekend genieten van de zon in je luie stoel? Dat is natuurlijk echt heerlijk! Maar het wordt nog een stuk prettiger als jij over een mooie houten balkontafel beschikt! Om het echt comfortabel te maken, is het handig als jij een plek hebt waar jij je bord met eten en je glas met drinken neer kunt zetten. Je kunt natuurlijk met het bord op schoot eten, maar ideaal is dat niet. Een bord met warm eten houd je niet graag op schoot op het moment dat je vanwege het warme weer blote benen hebt. Je glas met drinken kun je ook gewoon op de grond zetten, maar dan is de kans wel groot dat je deze omstoot als je opstaat en dat zou natuurlijk ook zonde zijn. Met andere woorden, het is wel zo prettig als je een tafeltje hebt waar je dit allemaal op neer kunt zetten! Een houten balkontafel is dan ook voor een ieder met een balkon een handige oplossing!

Houten balkontafel aan reling

Als het zo handig is om over een tafel te beschikken, waarom hebben zoveel mensen dit dan niet? Dat heeft te maken met het feit dat zij vaak niet echt ruimte hebben voor een houten balkontafel. Balkons hebben vaak een zeer beperkt oppervlak, je mag al blij zijn als je er genoeg ruimte hebt om twee stoelen neer te zetten. Als je dan ook nog een tafel neerzet, dan houd je vaak helemaal geen vrije ruimte meer over en dat is natuurlijk onhandig. Echter, een houten balkontafel die aan de reling opgehangen kan worden, is dan wel een heel goede optie! Het fijne hiervan is dat deze eigenlijk nauwelijks ruimte inneemt, helemaal als je deze aan de zijkant ophangt en je stoel hier direct naast zet. Dit geeft jou de mogelijkheid om je bord, je glas, je boek of wat dan ook maar netjes weg te leggen of te zetten en tegelijkertijd nog ruimte over te houden op het beperkte oppervlak van je balkon! Je kunt er zelfs voor kiezen om onder de houten balkontafel wat potten met planten neer te zetten! Allemaal zaken die heel goed gaan met een hangend model, maar niet met een gewone staande tafel!

Op maat gemaakt

Als jij een hangende houten balkontafel wilt kopen, dan kun je kiezen voor een standaard exemplaar uit een van de woonwinkels, maar je kunt ook kiezen voor de mooie varianten van Led Object! Zij maken voor de productie van hun tafels gebruik van Amsterdams mahoniehout en creëren hiermee echt prachtige producten! Je kunt bij hen een variant kiezen die zij al standaard op hun site hebben staan, maar je kunt ook een houten balkontafel bij hen op maat laten maken. Dat laatste is handig op het moment dat jij een balkonreling hebt die niet aan de huidige standaardmaten voldoet. Relingen die al ouder zijn, zijn vaak breder of juist smaller dan de nieuwe varianten en daardoor passen standaard hangtafels daar vaak niet. Bij Led Object kunnen zij een exemplaar op maat maken, zodat je zeker weet dat het past! Er zitten verschillen voordelen aan bestellen bij hen:

  • exclusief product
  • gemakkelijk verstelbaar en op maat te maken
  • milieuvriendelijke productiewijze

En dan zien ze er ook nog eens mooi uit, zoals je kunt zien op ledobject! Wil jij een houten balkontafel kopen, dan zijn de exemplaren van Led Object dus een goede keus!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn