Naar een kinderwinkel in Utrecht

Afgelopen weekend was de verjaardag van mijn neefje. Mijn neefje werd 4 jaar oud en ik wilde graag een leuk cadeautje voor hem meenemen. Ik vind het vaak lastig om een cadeautje te kopen voor kinderen van die leeftijd. De interesses van kinderen veranderen altijd erg snel, wat ze het ene jaar leuk vinden, daar spelen ze het volgende jaar niet meer mee. Wat het kiezen van een cadeautje ook niet gemakkelijk maakt, is dat mijn broer en zijn vriendin speciale wensen hebben bij het speelgoed. De vriendin van mijn broer wil graag dat de kinderen allen met verantwoord speelgoed spelen. Normaal zou ik naar een kinderwinkel in Utrecht gaan en speelgoed kopen wat op dat moment in de mode is, of een autootje voor mijn neefje, maar dat wil ze niet. Ze wil graag dat het speelgoed leerzaam is voor hun kinderen en dat het van goede materialen is gemaakt, zoals hout. Mijn broer heeft ook een dochtertje van twee jaar en voor haar hebben ze dezelfde regels. Dit soort wensen maken het aan de ene kant erg moeilijk voor mij om een keuze te maken, maar aan de andere kant gemakkelijk. Ik heb minder opties, waardoor ik minder snel verkeerd speelgoed kan uitkiezen. Mijn broer vertelde me dat er een kinderwinkel in Utrecht is, waar ze verantwoord speelgoed verkopen en hij zei dat ik het beste hier naar toe kon gaan. Ik bezoek zelden speelgoedzaken en ik wist niet waar de kinderwinkel in Utrecht was. Gelukkig zou hij me een link sturen naar de website, zodat ik zelf kon zien waar het is en welke artikelen ze in het assortiment hebben.  

De kinderwinkel in Utrecht gevonden

Die avond kreeg ik een email van mijn broer met de link pinokkio-speelgoed.nl naar de website van de kinderwinkel in Utrecht. Op de website zag ik dat ze veel speelgoed van hout verkopen en speelgoed dat goed is voor de ontwikkeling van een kind, maar ik kon online niets kopen. Ik zag het adres van de winkel en ik besloot om hier langs te gaan. In de winkel zag ik dat ze een erg groot assortiment hebben van verschillende soorten speelgoed. Ik had niet verwacht dat er zoveel keuze zou zijn, daarom vroeg ik aan een van de medewerksters of ze mij kon helpen. Ik vertelde dat mijn neefje 4 jaar zou worden en dat ik graag een leerzaam cadeautje wilde kopen. Gelukkig kwam de verkoopster met verschillende leuk idee├źn en het speelgoed was niet duur. Ik merkte dat ze in deze kinderwinkel in Utrecht veel artikelen verkopen die ze in speelgoedwinkels niet hebben. Ik besloot om twee cadeautjes te kopen, want ik wist dat hij beide artikelen erg leuk zou vinden. Ik rekende de artikelen af en liet de cadeautjes inpakken voor de verjaardag. Uiteindelijk was ik hetzelfde bedrag kwijt als wat ik normaal voor een cadeautje zou uitgeven.  

Twee leuke artikelen

Op de verjaardag gaf ik mijn neefje de twee cadeautjes en hij vond ze erg leuk. Mijn broer zag al dat ze uit de kinderwinkel in Utrecht kwamen en hij zei dat ik twee goede keuzes had gemaakt. Met de cadeautjes kan hij veel spelen en ze zijn bovendien ook erg leerzaam voor hem. Voor verantwoord en leerzaam speelgoed is Pinokkio Speelgoed een leuke kinderwinkel in Utrecht.

  • Ze verkopen veel leerzame artikelen van hout die goed voor de ontwikkeling van een kind zijn
  • Ze hebben een groot assortiment aan artikelen die je in veel speelgoedzaken niet kan vinden
  • De verkoopster was erg behulpzaam
  • Ik betaalde hetzelfde bedrag voor de cadeautjes als normaal
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn