Lean six sigma

Bent u bekend met de lean six sigma training? Of hebt u hier nog nooit van gehoord? Hoe dan ook, als u graag iets meer wilt weten over de lean six sigma dan raden we het u aan om even goed op te letten en ook om eens te kijken op de website waar u de lean six sigma training aan kunt vragen, symbolbv.nl. Wij van Symbol bv. bieden diverse bedrijfstrainingen aan gericht op de verbetering van communicatie, beter leidinggeven en leren samenwerken. De lean six sigma cursus is hierbij een zeer belangrijke cursus die vooral voor werkgevers erg veel kan betekenen. Management is nog niet zo eenvoudig. Als u dit werk net doet zult u op veel weerstand van collega’s kunnen stuiten. Maar niet als u de lean six sigma training hebt gevolgd, dan weet u precies hoe u dit kunt toepassen en er voor kunt zorgen dat men u ziet als een van hun naasten. Natuurlijk is er ook binnen een bedrijf sprake van een bepaalde hiërarchie. Daar kan men simpelweg niet omheen anders ontstaat er anarchie en doet iedereen maar wat hij of zij wil doen. Dat kan nooit de bedoeling zijn dus het staat als een paal boven water dat een goede leidinggevende zowel de ander als gelijke moet beschouwen maar toch ook een zeker natuurlijk gezag moet hebben waardoor de ander weet dat het toch op een lagere positie staat. Het is alsof u aan het koorddansen bent. Natuurlijk kunt u het ook veel harder aanpakken en meer afstand houden ten opzichte van uw personeel. Maar dat vinden uw medewerkers meestal niet de leukste aanpak. Als u een dikke huid hebt dan kunt u hiervoor kiezen maar de vraag blijft of dit erg doeltreffend is. Natuurlijk is het logisch dat een directeur van een enorme onderneming niet al zijn collega’s kent en dat is niet erg. Maar een zekere vorm van contact en motivatie is wel erg belangrijk. U moet als het ware gezien worden.

Leer alles over de lean six sigma training

Tijdens de lean six sigma training die wij kunnen verzorgen leert u van alles over communicatie met uw medewerkers, hoe u mensen kunt motiveren om hun werk beter uit te voeren maar het leert u ook om op een meer duurzame manier om te gaan met de omgeving, de producten die u gebruikt op uw werk en om op een kostenbesparende manier met de beschikbare uren om te gaan. Efficiency staat dan ook hoog in het vaandel bij de lean six sigma trainingen. Er zijn trouwens diverse trainingen die oplopen van amateur tot aan master classes. Zo is er voor ieder wat wils en kunt u steeds beter worden in deze lean six sigma. De beloningen zijn dan ook vergelijkbaar als bij karate. U krijgt een spreekwoordelijke “band” en naarmate u verder gaat met de lean six sigma training zal uw band steeds hoger worden. Met als uiteindelijke doel de zwarte band. We geven de lean six sigma trainingen door het hele land. Op de website vindt u de exacte locaties. Neemt u er eens een kijkje en lees u verder in over de lean six sigma training. Misschien geeft dit net dat beetje extra inspiratie om er echt een goed lopend bedrijf van te maken. Soms is het helemaal niet erg om de hulp van een ander in te schakelen. We zijn hier immers de experts in en daarom kunt u maar beter met ons in zee gaan voordat een ander met deze kennis er vandoor gaat. U wilt uw concurrenten immers voor kunnen zijn en dat zal u zeker gaan lukken dankzij de lean six sigma trainingen die wij verzorgen. Het maakt niet eens uit waar uw locatie is gevestigd want wij reizen heel Nederland door om de lean six sigma trainingen te verzorgen. Grote kans dat we binnenkort bij u in de buurt zijn dus schrijf u nu alvast in voordat het al is volgeboekt.

Uw bedrijf beter leren leiden dankzij deze training

Een lean six sigma training wilt u nu vast en zeker niet meer aan u voorbij laten gaan. Neem daarom vandaag nog even contact met ons op en leg die lean six sigma datum vast. U kunt dit op diverse manieren doen. Zo wel via het internet door ons een e-mail te sturen of door op onze website zelf het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook even opbellen. Doet u dit dan wel tijdens kantooruren! Hebt u verder nog vragen over de lean six sigma cursus? Dat kunnen we ons erg goed voorstellen. Op de site vindt u al erg veel informatie maar als u er liever iemand over spreekt dan kunt u ons aldus rustig eens opbellen. Kijkt u eens naar de vele bedrijven die u al zijn voorgegaan. Dat aantal liegt er niet om. Niet voor niets hebben we een prachtige gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst 5 sterren en dat willen we graag zo houden. De lean six sigma cursus is zeker niet de enige cursus die we verzorgen. Wij zijn van alle markten thuis en zo kunt u dan ook bij ons aankloppen voor diverse andere trainingen zoals:

  • Trainingen voor in de publieke sector
  • In de zorg
  • In de industrie en voedselverwerking
  • Maar ook in de auto-industrie

We snijden de cursussen geheel toe aan uw onderneming en ook aan uw verwachtingen, ideeën en wensen. De klant is bij ons de koning!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn